• Kenneth Gabrielsen i Glassverket og Ola Storrusten i Miltronic er fornøyd med ny avtale.

Miltronic tredobler i Glassverket

03.04.14 // Glassverket har inngått en ny sponsoravtale med Miltronic, som har vært en støttespiller for klubben i en årrekke.

Skrevet av NTH

I uken før sluttspillet begynner har Kenneth Gabrielsen jobbet hardt ute i sponsormarkedet – og innsatsen gir avkastning. Tidligere i uken signerte Glassverkets markedssjef og Ola Storrusten fra Miltronic AS en ny toårsavtale.

– Miltronic ligger i nabolaget vårt og har vært en viktig bidragsyter i Glassverket i mange år. Vi setter pris på at de nok en gang velger å forlenge engasjementet i klubben. Vi ønsker å utvikle oss videre, og i den prosessen er vi avhengige av gode støttespillere, sier Kenneth Gabrielsen til glassverketelite.no.

Miltronic skal ha logo på drakten og går inn med et sekssifret beløp over to sesonger. Avtalen innebærer omtrent en tredobling av innsatsen fra fjorårssesongen.

I følge hjemmesidene til Miltronic ble selskapet grunnlagt i 1968 og er i dag markedsledende innen fleksible spesialkabler. Selskapet ligger på Eikhaugen, har 30 ansatte og omsetter for ca 125 millioner kroner.

Følg Miltronic på Facebook ved å klikke her.

Av Peter Tubaas