• Så glad blir man når man har skåret sine første mål for sesongen.

Skåret to mål for pappa

12.02.14 // Trine Bronsta fant den rette dagen å skåre sine to første mål for sesongen på – og kunne dra rett hjem og feire både skåringer, poeng og bursdagen til faren.

Skrevet av NTH

20-åringen har sittet mye på benken og stod med null mål i protokollen før kampen mot Levanger, hvor hun endelig fikk mer spilletid og ikke minst årets to første mål.

– Dette var sååå deilig. Jeg har ventet lenge på det her. Jeg er veldig glad akkurat nå. Også var det deilig med seier, gliste Trine Bronsta etter kampen.

Hun satt på benken i de spennende sluttsekundene.

– Det var helt grusomt. Men det var nok de riktige spillerne som var utpå der, sier hun.

Bronsta har bøttet inn mål på andrelaget, blant annet 14 borte mot Hønefoss 2 for noen uker siden. Etter 21 minutter i første omgang skåret hun sitt første for elitelaget i år og doblet antallet syv minutter senere. Nå føler hun det er i ferd med å løsne.

– Ja, egentlig. Jeg synes det har gått bra i det siste. Jeg føler jeg har trent godt over en ganske lang periode og gjort det ganske bra i andredivisjon. Jeg kjente at jeg var veldig «på» før kampen i dag, sier hun.

Og etter en sånn dag er det lov å feire litt, selv om det er onsdag.

– Pappa har bursdag i dag, så det blir vel litt kake når jeg kommer hjem. Det passer bra nå, med to poeng og seier i tillegg. Det kunne ikke vært bedre, smiler Bronsta.

Men Trine Bronsta er sulten på mer enn kake.

– Ja, jeg vil gjerne fortsette å prestere og håper å få flere sjanser fremover. Laget har et tett program i februar, så vi må bare fortsette å kjøre på, men helst få opp tempoet og være mer presis enn i dag, sier hun.

Av Peter Tubaas