• Trener Kenneth Gabrielsen på trening med Glassverket tidligere i år.

Neste sesong begynner nå

07.02.14 // Samtidig som trener Kenneth Gabrielsen bare er litt over halvveis i 1314-sesongen, er markedssjef Kenneth Gabrielsen i full gang med å tenke på neste sesong.

Skrevet av NTH

Selv om det er mer enn et halvt år igjen til 1415-sesongen kastes i gang, er Glassverket i full gang med sponsorarbeidet foran sesong tre på øverste nivå.

– Det er mye som skal på plass ennå, men det er veldig gøy å jobbe med marked når vi opplever så mye lokal entusiasme rundt det Glassverket driver med. Det gjør det lettere når vi skal snakke med både eksisterende og potensielt nye sponsorer, sier Kenneth Gabrielsen til glassverketelite.no

I forrige uke var begge landslagstrenerne imponerte over oppmøtet på et sponsortreff i forkant av Storhamar-kampen. Thorir Hergeirsson sa til sponsorene at han tror at Glassverket vil hevde seg i medaljekampen i årene framover.

– Det er veldig hyggelig at landslagsledelsen legger merke til at vi er i god utvikling både i forhold til drift og med tanke på det sportslige. Det bekrefter den oppfatningen vi har selv. Det er en veldig god stemning rundt klubben og laget nå, sier treneren og markedssjefen.

Glassverket har vunnet seks av sine åtte siste seriekamper. Den siste kom mot Storhamar for en drøy uke siden. Og bedre resultater gjør de lilla mer attraktive både for publikum, sponsorer og spillere.

– Vi får også mye oppmerksomhet i media, og jeg tror det er fordi vi presterer på et høyt nivå, har mange spennende spillere og godt besøkte kamper, sier Gabrielsen.

Av Peter Tubaas