• Mina Gustavsen kunne juble for to skåringer på tampen.

Det lille lyspunktet

16.01.14 // Mina Gustavsens innsats i andre omgang var det som gledet mest i Nadderudhallen onsdag kveld.

Skrevet av NTH

Glassverket hadde gått fire minutter uten skåring da Mina Gustavsen satte inn lagets to siste mål i sluttminuttene og fikk pyntet litt på et begredelig resultat mot Stabæk (22-29).

– Det var en nedtur. Jeg hadde en god følelse før kampen, så det var litt kjipt at det gikk som det gikk. Vi skulle veldig gjerne hatt to poeng, men jeg er sikker på at vi er tilbake der vi skal være mot Flint til helgen, sier 21-åringen til glassverketelite.no.

Gustavsen kom på banen først seks minutter ut i andre omgang og kan være godt fornøyd med de minuttene hun spilte. Hun skåret sine to første mål siden Nordstrand-kampen i november og hadde (minst) én assist – til Monica Iversen.

– Jeg synes i hvert fall det var veldig gøy å få en del spilletid i dag og at jeg fikk to mål. Det har sittet litt i hodet mitt at jeg må prestere når jeg først slipper til, og det var deilig å kjenne at jeg fortsatt har evnen, sier hun.

To vonde knær hemmer Mina Gustavsen noe, men hun vil ikke skylde på det og regner seg som kampklar.

– Det har løsnet veldig på trening i det siste, etter god dialog med trenerne. Det var fint å få litt spilletid nå og vise at jeg tar med meg det vi har snakket om på trening inn i kamp, sier hun.

Trener Kenneth Gabrielsen er helt enig og gledet seg også over framgangen til bakspilleren.

– Ja, det var gøy å se. Jeg har sett det på treningene i det siste også, det kan se ut som hun er på vei tilbake. Litt av problemet hennes er to veldig vonde knær, som gjør at hun ikke får trent så godt som hun selv vil. Men vi trenger hele laget når det spilles så mange og så tette kamper, så det er veldig godt å se at hun lykkes, sier Gabrielsen.

Av Peter Tubaas

zp8497586rq