• Veronica Kristiansen jubler etter skåring mot Byåsen for en uke siden.

Sponsor vil ha folkefest

12.01.14 // Sparebank1 vil fylle Drammenshallen til randen når Glassverket tar i mot Storhamar i slutten av januar.

Skrevet av NTH

Trener og markedssjef Kenneth Gabrielsen var i forhandlinger med Sparebank1 om en forlenget sponsoravtale tidligere i uken da ideen om et større arrangement rundt en seriekamp kom opp.

– De inviterer kundene sine på pizza, mineralvann og håndballkamp mot Storhamar. De har bestilt 1500 «klappere» med sin egen logo på den ene siden og Glassverket på den andre, som gjør at det kommer til å bli liv og høyt støynivå på tribunen, sier Gabrielsen til glassverketelite.no.

Han tror at det er gode mulighet for å passere 1000 tilskuere i hjemmekampen mot det gulkledde formlaget fra Hedmark. Han håper også at flere sponsorer kunne tenke seg å ta med ansatte eller kunder på tøffe Postenliga-kamper i Drammenshallen utover vinteren og våren.

– Den typen engasjement er akkurat det vi ønsker. Vi vil jo at sponsorene skal få mest ut av samarbeidet med oss. Og når vi har aktive sponsorer, som Sparebank1 i dette tilfellet, så vil også vi utvikle oss som klubb, mener han.

Av Peter Tubaas