• Pia Christine Narvesen signerte en 2,5 års kontrakt med Glassverket sist lørdag.

Narvesen signerte ny kontrakt

09.01.14 // Etter treningen sist lørdag signerte Pia Christine Narvesen (25) papiret som gjør henne til Glassverket-spiller ut 2015/16-sesongen.

Skrevet av NTH

Den nye kontrakten på to og et halvt år ble signert rett etter treningen i Glassverket idrettshall på lørdag.

– Det har vært et morsomt halvår her i Glassverket, og jeg synes det er gøy å spille håndball igjen. Derfor ville jeg gjerne fortsette med det, sier Narvesen til glassverketelite.no.

Konnerud-jenta returnerte fra studier i London i sommer og gjorde i høst comeback på håndballbanen etter to års pause. Før det spilte hun blant annet tre år i Larvik, deretter ett år i Flint, før hun fikk trøbbel med foten.

– Bensplinter fra en gammel skade hadde begynt å forkalke seg på vrista, så jeg måtte operere og fant samtidig ut at jeg hadde lyst å gjøre litt annet. Jeg var litt lei av håndball, rett og slett. Men nå er lysten tilbake, så jeg tror det var smart å gjøre det jeg gjorde, sier hun.

Av Peter Tubaas