Stor dag i Drammenshallen Mer enn 2000 på tribunen og 4 målsseier over Tertnes

Skrevet av NTH

Det var en stor dag i Drammenshallen. Allerede 2 timer før kampen var det 1200 personer inne til EBs arrangement for breddeklubber.  Når kampen startet var det over 2000 tilskuere på tribunen og en fantastisk ramme for en håndballkamp.  I starten av kampen fulgte lagene hverandre ganske jevnt med Glassverket i føringen stort sett 1 mål foran, før rollene ble byttet om og Tertnes gikk til pause med en 10-9 ledelse.  Glassverkets spill denne omgangen var ikke fantastisk, men en god Guro Rundbråten i mål holdt jentene inne i kampen.

Noen fornuftige ord må ha falt i pausen, for det var et helt annet lag som kom på banen i andre omgang,  Tertnes fikk lov til å lede de første 5, men så tok Glassverket over og så seg ikke så veldig mye tilbake,  kun på 22-20 følte publikum at seieren var truet, men etter hvert ble det mer og mer klart hvilken vei det kom til å gå, og når sluttsignalet gikk sto det 26-22 på tavla.

Guro Rundbråten fikk bestemannsprisen og dermed 1500 kwh med støm, mens Renate Saastad Sømme fikk EBs innsatspris og får disponere Elbil i en måned.

Guro Rundbråten, Martine Hansen Sundet, Lene Ch. Foss, Monica Iversen 4, Charlotte Aasbø, Trine Olsen 2, Kristin Nørstebø 5, Hege Bakken Wahlquist, Mina Gustavsen, Pia Narvesen 1, Marthe Kristin Olsen, Renate Saastad Sømme 7, Julia Vangen, Trine Bronsta, Eline Jarlsrud Rikartsen, Veronika Kristiansen 7.

Topscorer Tertnes – Stine Skogrand

Tilskuertall: 2013!!!

zp8497586rq