29 – 26 over Vipers

Skrevet av Glassverket Media

Etter en rotete første omgang der Vipers stort sett lå 3 mål foran gikk lagene til pause med 12-14 på tavala. I pausen fikk jentene klare meldinger om hva som måtte endres og hvordan kampen skulle vinnes. det tok ikke mer enn 3 minutt før Glassverketjentene var ajour og deretter fulgte lagene hverandre tett de neste 10 før GIF begynte å få en liten ledelse. Etter 23 minutt var Vierps bare 1 mål bak, men kom aldri nærmere.

Nina Heglund, Jeanett Kristiansen 7, Charlotte Aasbø 3, Trine Olsen 3, Ingvild Flovik, Mina Gustavsen 5, Martine Hansen Sundet, Charlotte Kristiansen 3, Marthe Kristin Olsen 1, Tiril Günther Merg 1, Trude hansen, Alma Hasanic, Iselin Ryvoll Klev, Veronica Kristiansen 9

Toppscorer Vipers: Louise Pedersen og Susann Iren Hall