Klar seier mot Levanger

Glassverket – Levanger 21-27 (15-12)

Skrevet av Glassverket Media

Kampen mot Levanger startet med 2 raske Glassverketmål før Levanger meldte seg på, etter dette byttet lagene på ledelsen til det nærmet seg pause, da satte Glassverket inn et ekstra gir og kunne ta med en 3 målsledelse til garderoben. I begynnelsen av 2. omgang fortsatte Glassverket kjøret og ledet aldri mindre enn med 3 mål. Til slutt viste tavla 27-21.

Glassverkets beste spiller var Tiril Günther Merg, best på Levanger var Mari Molid
Det ble også kåret beste forsvarsspiller på hvert lag, på Glassverket gikk denne prisen til Veronica Kristiansen, på Levanger gikk den til Hanna Yttereng

Nina Heglund, Jeanett Kristiansen 4, Charlotte Aasbø 1, Trine Olsen 1, Ingvild Flovik, Mina Gustavsen 3, Martine Hansen Sundet, Charlotte Kristiansen 3, Marthe Kristin Olsen 1, Tiril Günther Merg 9, Trude hansen, Alma Hasanic, Iselin Ryvoll Klev, Veronica Kristiansen 5

http://dt.no/sport/gif-tok-sin-sjette-hjemmeseier-1.7761167

zp8497586rq