Godkjent mot Larvik

Skrevet av Glassverket Media

I dagens kamp sto uovervinnelige Larvik på andre siden av banen, og de fleste av 1012 tilskuere i hallen forventet utklassingsifre, men jentene våre ville det annerledes. Etter drøye 6 min tok Larvik Time Out for å prøve å justere inn spillet sitt. Videre utover hang Glassverket greit med til 11-11 før Larvik sa takk for seg etter ca 20 min. til pause sto det 14-19. I 2. omgang hang fortsatt Glassverket greit med selv om det ikke var noe tvil om hvem som kom til å vinne kampen. etter 2*30 min sto det 24-33 på tavla og Glassverket kunne på tross av tap si seg godt fornøyd med innsatsen

Kampfakta:
Nina Heglund, Jeanett Kristiansen 3, Monica Iversen 1, Charlotte Aasbø, Trine Olsen 1, Ingvild Flovik, Mina Gustavsen 5, Martine Hansen Sundet, Charlotte Kristiansen, Marthe Kristin Olsen 1, Tiril Günther Merg 5, Alma Hasanic, Veronica Kristiansen 8.

Glassverkets Beste: Marthe Kristin Olsen
Larviks Beste: Gro Hammerseng
Toppscorer Larvik: Linn-Kristin Riegelhuth Koren 11

http://dt.no/sport/holdt-folge-i-20-minutter-1.7735771

zp8497586rq