Tertnes ble for sterke

7 målstap i Bergen

Skrevet av Glassverket Media

Terntes ble et nummer for store i kveldens Postenligakamp i Bergen. Gjestene fra Drammen hang greit med i første omgang og lå bare bak med 2 (14-12) til pause. I begynnelsen av andre omgang festet Terntes grep om kampen og var opp i 19-13 før det sto 5 minutt på tavla. Etter dette kom Glassverket aldri nærmere enn 5 mål og kampen endte til slutt 29-22. Målvakt Sakura Hauge på Tertnes var en viktig årsak til at hjemmelaget dro dette i land.

Nina Heglund 2, Jeanett Kristiansen 3, Monica Iversen, Charlotte Aasbø, Trine Olsen 1, Ingvild Flovik 1, Mina Gustavsen 6, Martine Hansen Sundet, Charlotte Kristiansen 1, Marthe Kristin Olsen, Tiril Günther Merg, Alma Hasanic, Veronica Kristiansen 8.

http://dt.no/sport/malvakt-stanset-glassverket-1.7730982

zp8497586rq