Få besøk av Kenneth

Onsdag 16. januar tar Glassverket i mot Sola til Postenligakamp i Drammenshallen. For å skape en fin ramme…

Skrevet av Glassverket Media

Onsdag 16. januar tar Glassverket i mot Sola til Postenligakamp i Drammenshallen. For å skape en fin ramme rundt kampen med masse liv i hallen, inviterer vi aldersbestemte lag til å komme og se kampen. Når dere kommer på kampen er dere samtidig med å kjemper om følgende premier:

Det laget som heier best og lager mest støy får besøk av hovedtreneren til Glassverket, Kenneth Gabrielsen! Han vil holde to håndballøkter for laget og stille opp som lagleder i en seriekamp. Den klubben som kommer med flest lag vil få besøk av assistent/målvaktstrener Jan Chr ”Bulle” Danielsen. Han stiller opp en lørdag der han holder en teoretisk og en praktisk økt med fokus på målvakter.

Nasal Polyps Natural Treatment, Home Remedies. Nasal Polyps Treatment Miracle Review full article here

Glassverket har brukt EM pausen godt og presterte opp mot topp nivå i kampen mot Oppsal forrige søndag. Kampen mot Sola er på mange måter en nøkkelkamp for Glassverket, med seier her vil de nok legge Sola bak seg for resten av sesongen.
Samtidig så betyr det at de møter et lag som slåss for å komme bort fra bunnplassen, i bortekampen mot Sola endte måltavla på 22-22. Med andre ord ligger det til rette for et meget spennende oppgjør!

Kom i Drammenshallen førstkommende onsdag klokken 18:00. For bestilling av lagsbilletter (GRATIS til spillere og ledere) ta kontakt med anja.lonseth@glassverketif.no innen tirsdag 15. januar.

zp8497586rq