2 viktige poeng mot Sola

8 poeng forsprang på bunnlagene etter dagens kamp…

Skrevet av Glassverket Media

Kampen mot Sola var en nøkkelkamp med tanke på fornyet Postenligakontrakt for Glassverket. Kampen startet forrykende med 4 kjappe for Glassverket før Sola i det hele tatt våknet, resten av 1, omgang fulgte lagene hverandre ganske tett, Sola var opp i ledelsen en gang, men GIF jentene fikk med seg 1 mål i garderoben. I 2. omgang fulgte Sola 2-3 mål bak til det var i overkant av 10 minutt igjen. Da festet Glassverket grepet og vant siste del av kampen 8-1.

Veronica Kristiansen ble banens beste, verdt å nevne er også Iselin Klevs bidrag i den perioden Sola prøvde å komme inn i kampen igjen

Nina Heglund 1, Jeanett Kristiansen 3, Monica Iversen 2, Charlotte Aasbø, Trine Olsen 1, Ingvild Flovik 1, Mina Gustavsen 5, Martine Hansen Sundet, Charlotte Kristiansen 4, Marthe Kristin Olsen 1, Tiril Günther Merg, Alma Hasanic, Iselin Ryvoll Klev 5, Veronica Kristiansen 9.

Toppscorer Sola: Heidi Samuelsen 8
Tilskuertall 652

zp8497586rq