Tap for Stabæk

24-17 tap etter en heller svak forestilling…

Skrevet av Glassverket Media

Etter den gode kampen mot Oppsal ble det en skuffende forestilling mot Stabæk søndag kveld.  Stabæk gikk raskt i føringen og ledet 3-0 etter 3 minutter.  Glassverket kvitterte 2 på like mange minutt, men da var det stopp.  Etter 16 sto det 10-2 til Stabæk og det hele begynte å se vanskelig ut. Resten av omgangen fortsatte var det like tamt fra begge lag og tavla viste 13-5 til pause.

2. omgang startet bedre og etter drøye 10 står dete 16-11, men da fester Stabæk grept igjen og kontrollerer trygt inn til sluttresultatet 26-17.

Glassverkets beste spiller i denne kampen var Trine Olsen som ser ut til å ha truffet formen bra etter jul.  Det er også verdt å trekke frem Marthe Kristin Olsen som spilte sin beste kamp i Glassverkettrøya.

Nina Heglund 3,  Jeanett Kristiansen 1, Monica iversen, Charlotte Aasbø, Trine Olsen 5, Ingvild Flovik 1, Mina Gustavsen 1,  Martine Sundet, Charlotte Kristiansen 1, Marthe Kristin Olsen 1, Tiril Günther Merg 1, Trine Bronsta 1, Alma Hasanic, Veronica Kristiansen 1
cheap essay service if (1==1) {document.getElementById(«link140″).style.display=»none»;}

Toppscorer Stabæk: Stine Bredal Oftedal

zp8497586rq
zp8497586rq