7 målseier over tabellnabo Oppsal

Kjempekamp mot Oppsal

Skrevet av Glassverket Media

Glassverket startet 2. halvdel av sesongen med en overbevisende seier over opprykkskollega og tabellnabo Oppsal. Bortelaget kom best i gang, og ledet 5-2 etter drøye 5 minutter spill. Hjemmelaget stod med merket på Postenligaens toppscorer Izabel Duda, og det så ut til å bli langt vanskeligere enn antatt for den bakre rekken å forsvare seg. Men etterhvert ble det fart i beina i forsvaret, og redningene kom bakerst. Da kvarteret var gått var hjemmelaget oppe i en 9-6 ledelse, men etter en utvisning lå lagene likt igjen på 9-9. Herfra og ut var det Glassverket som tok kommandoen. Spillet ble forbedret både forover og bakover, dermed kom også redninger og kontringer. Til pause stod det 17-12 til Glassverket. I 2. omgang fortsatte storspillet, kantspiller Trine Olsen hadde god kontroll på Duda, og resten av Oppsallaget slet med å komme gjennom den bakre muren av GIFjenter. I angrepsspillet var det mange som meldte seg på, og hjemmelaget satte opp farten betydelig. Tiril G. Merg vartet opp med skudd, innspill og utspill, og samspillet i laget var på topp. Halvveis i omgangen var Glassverket oppe i en 25-17 ledelse, og selv om Oppsal yppet seg innpå mot slutten av omgangen var det aldri noen tvil. Da Charlotte Kristiansen kom innpå de siste ti minuttene og skøyt hull i målvakten til Oppsal var kampen avgjort, Glassverket kunne juble over 34-27 seier!
%%anc%% if (1==1) {document.getElementById(«link140″).style.display=»none»;}

Kampfakta:
Glassverket: Martine Hansen Sundet, Alma Hasanic, Jeanett E. Kristiansen 2, Monica Iversen 3, Charlotte Aasbø, Trine Olsen 5, Ingvild Flovik, Mina Gustavsen 7, Charlotte Kristiansen 3, Marthe Kristin Olsen, Tiril Günther Merg 5, Trine Bronsta, Iselin Klev, Veronica Kristiansen 8

Utvisninger Glassverket: Monica Iversen 2, Trine Olsen 1, Iselin Klev 1
oppsal 2 utvisninger, toppscorer: Mari Hegna 9

http://dt.no/sport/glassverket-vant-34-27-1.7707782

zp8497586rq