NM Sølv for J20

Skrevet av trineo

Søndag 30.12. spilte Glassverket sin aller første NM finale for junior. Motstanderen var Tertnes, og Glassverket hadde med seg to busser med tilhengere til Spektrum. Ungjentene fra Drammen åpnet best, og i løpet av de første åtte minuttene ledet de hele 5-1. Tertnes tok time-out og fikk orden på spillet sitt. Siste gang Glassverket hadde kontakt var like før pause, da stod det 8-8, mens pauseresultatet lød 12-9 til Tertnes. Desverre klarte ikke Glassverket å kjempe seg tilbake i 2. omgang, Tertnes gikk opp i hele 16-9 før GIFjentene maktet å score sitt første mål. Dermed var andreplassen i NM et faktum allerede etter ti minutter av 2. omgang. Kampen endte 25-16 til Tertnes.

Glassverket har ikke noe rent jenter 20 lag. Laget er satt sammen av forskjellige spillere fra a-stall og rekruttstall, samt spillere fra samarbeidsklubber. Laget hadde ingen strekspiller, og manglet en skadet høyrekant i Rikke Klausen. Dermed ble stallen litt for tynn i finalekampen, og det ble mye ansvar på bakspillerne. Alt pakket seg inn i midten, og det ble desverrre alt for trangt. Mye skuddbom og tekniske feil førte til at Tertnes kunne kjøre løpet som de ville.

Alt i alt ble det jo faktisk sølv til Glassverketjentene, og vi er stolte av å ha klart å nå finalen!

Gratulerer til jentene med sølv i junior NM 🙂

http://dt.no/sport/glassverket-fikk-juling-i-finalen-1.7702345

zp8497586rq