Glassverket til semifinale i NM20

Skrevet av Glassverket Media

Kveldens Kvartfinale i NM20 startet litt famlende og Flint Tønsberg fikk lov til å lede kampen i rundt 5 minutt. Etter dette festet Glassverket et greit grep på kampen. Med en briljant Martine i mål ble grunnlaget lagt for mye bra spill fremover på banen også. Jentene kunne ta med seg en 7 målsledelse til pause (10-17).
spy mobile phone if (1==1) {document.getElementById(«link63670″).style.display=»none»;}Flint gjorde et tappert forsøk på å komme tilbake i begynnelsen av 2. omgang og satte inn 2 raske reduseringer før Glassverket satte i gang for alvor. Etter dette så jentene seg aldri tilbake og kontrollerte greit inn til 22-33 og dermed semifinaleplass

Nina Patricia Heglund 4, Jeanett Kristiansen 8, Mina Gustavsen 6, Martine Sundet Hansen, Veronica Våraker 2, Tiril Gunther Merg 8, Trine Bronsta 5, Marthe Myhrvold, Kristine Paulse, Emilie Sjøgren, Sofie Helgesen, Elise Slåttsveen, Helene Fossmark Helmersen

Toppscorer Flint Tønsberg: Kristiane Stormoen 5

765qwerty765