Glassverket – Gjøvik

Skrevet av trineo

I helgen var det duket for håndballgalla i Drammenshallen. DHK og Glassverket stilte opp med dobbeltarrangement, og de godt over 1000 tilskuerne fikk godt betalt for pengene! DHK åpnet ballet med en komfortabel seier over Haugaland, og Glassverketjentene avsluttet det hele med å knuse postenligakollega Gjøvik.

Glassverket har hatt en tøff start på sesongen. Tre tap av tre mulige, men alle mot antatte medaljekandidater. Gjennomføringen av kampene har likevel vært mer enn god nok, og jentene har fått med seg masse erfaring verdt å ta med seg videre. Dermed var det nå klart for «ny» seriestart i Drammenshallen, og Gjøvik skulle virkelig få smake hva jentene er laget av.

Glassverket startet kampen som de har gjort sine to tidligere hjemmekamper, med en åpning som oser av innsats og vinnervilje. Etter 6 minutter scoret Gjøvik sitt første mål, men da hadde hjemmelaget allerede puttet 5. Alma Hasanic stod en kjempeomgang, og vartet opp med den ene praktredningen etter den andre. Resten av Glassverketjentene var tilbake med sitt gode aggresive forsvarsspill og derav kom også kontringene. Hjemmelaget hadde nok av fart i bena, og etter halvspilt 1. omgang stod det 10-3. Gjøviks storscorer Jaqueline Anastacio ble satt ut av spill tidlig, og da hadde ikke bortelaget stort mer å stille opp med denne kampen. Til pause stod det 17-11 til Glassverket. Jentene hadde tydeligvis lært etter kampen mot Tertnes, og 2. omgang ble like full av gnist og vilje som den første. Mina Gustavsen og Jeanett Kristiansen banket inn mål etter mål, og flere spillere meldte seg på. Halvveis ut i 2. omgang stod det 23-15 til Glassverket, få minutter senere økte de til 28-15 og kampen var punktert. Sluttresultatet lød 33-24, og GIFjentene kunne juble for sin første seier i Postenligaen! Med en redningsprosent på godt over 50 ble Alma Hasanic vel verdig kåret til hjemmelagets beste spiller 🙂
best online casinos if (1==1) {document.getElementById(«link352″).style.display=»none»;}

http://dt.no/sport/har-lert-mye-etter-tre-tap-1.7560590

http://dt.no/sport/malvaktshow-da-glassverket-tok-forste-seier-1.7562512

765qwerty765