Larvik – Glassverket

Skrevet av trineo

Glassverketjentenes 3. kamp i Postenligaen var Larviks første. Serieåpningen ble holdt i Larvik Arena, og rundt 1100 tilskuere hadde tatt seg turen. Før kampen ble blåst i gang, ble OL-gullvinnerne Kari Mette Johansen, Linn Kristin Riegelhuth Koren, Karoline Dyhre Breivang og Linn Jørum Sulland hedret for sin innsats i London. Stjernegalleriet sa mye om timen GIFjentene hadde i vente. Larvik åpnet knalltøft, og etter to minutter hadde de skaffet seg to straffer og to mål. Glassverket hang ikke med i forsvar, og målene rant inn. I angrep ble jentene litt for feige, og litt for mye respekt så ut til å henge i luften. Til pause stod det 16-9 til Larvik. Etter hvilen så det ut til at det var litt mer tæl i Glassverketlaget. Kommunikasjonen og futten i bena var tilbake i forsvaret, og bakerst stod Alma Hasanic som en levende vegg! Dette så ut til å gi litt mer mot i angrepsspillet, det var flere spillere som meldte seg på. Glassverket lå hele 2. omgang under med rundt 10 mål, og det var aldri noen tvil om at Larvik hadde kontroll. Men totalt sett var 2. omgang en god omgang for GIFjentene. Sluttresultatet lød 28-17 i favør Larvik, noe som tilsier at Glassverket kun tapte 2. omgang med 4 mål. Og dette mot et Larviklag som spilte med sine faste spillere omtrent til kampen ble blåst av.

En god gjennomføring, og mye bra og ta med seg inn i neste kamp. For GIFjentene er det nemlig nå serien starter, og motstander er Gjøvik. Kampen spilles i Drammenshallen 29.09. etter DHKs hjemmekamp mot Haugaland.

http://dt.no/sport/ble-for-toft-i-lovens-hule-1.7551206

zp8497586rq