Glassverket – Byåsen

Skrevet av trineo

Tirsdag kveld var det duket for Glassverkets andre kamp i Postenligaen. Om motstanden var tøff forrige kamp, så var den desto større denne kvelden. Selv med en for tiden skadet Tonje Nøstvold, har Byåsen ferske OL-gullvinnere som Ida Alstad og Camilla Herrem på laget, og en ellers god nok stall til å gruse Glassverket. Men GIF-jentene gikk like respektløst til verks som i forrige kamp, og ledet etter få minutters spill 2-0. Med aggresivt forsvarsspill og godt kollektivt angrepsspill, holdt de ledelsen til halvveis ut i 1. omgang. Da stod det 7-6 til hjemmelaget. Men på dette tidspunktet våknet Byåsenspillerne i forsvar, og angrepsfeilene kom. Flere baller ble snappet, og kontringer imot førte til at Byåsen tok ledelsen for første gang i kampen etter 15. minutter. Deretter begynte de sakte å dra ifra, og til pause stod det 12-16. Starten av 2. omgang begynte mistenkelig på samme vis som 2. omgang mot Tertnes. GIF-jentene så ut til å ha mistet intensiteten i beina i forsvar, og klønet det til for seg selv i angrep. Dette gjorde at et rutinert Byåsenlag halvveis ut i 2. omgang lurte til seg en 9 måls ledelse, og det så ut til å være kjørt for hjemmelaget. Men så våknet Glassverket på ny. Alma Hasanic, som hadde stått en glimrende 1.omgang, fikk det ikke like lett i 2. omgang og Hilde Skogstad kom inn og fikk prøve seg. Hun kom inn som et friskt pust og satt nytt liv i jentene. Tiril Merg kom også inn og satte fart i angrepsspillet, og sammen med Ingvild Flovik satte de flere flotte skudd inn bak Byåsen sin målvakt. Glassverket vant de siste ti minuttene med 4 mål, og kampen endte 27-35 i favør Byåsen. En seier i seg selv for GIFjentene som gjorde en heroisk innsats mot et av Europas topp 15 beste lag 🙂

Veornica Kristiansen kjempet en veldig god kamp for Glassverket og ble kåret til hjemmelagets beste spiller! Førstkommende lørdag venter enda tøffere motstand når Glassverket møter Larvik på bortebane. Larvik stiller med gratis inngang, og Glassverket setter opp felles buss innover. Har du lyst til å være med, meld deg på via ingebjorg.hagen@glassverketif.no

http://dt.no/sport/heroisk-innsats-mot-byasen-1.7545333

zp8497586rq