Glassverket – Tertnes

Skrevet av trineo

Glassverketjentene åpnet sin første kamp i Postenligaen på hjemmebane. Første motstander var Tertnes, og Drammenshallen var fylt med rundt 500 tilskuere. Hjemmelaget åpnet utrolig friskt og dominerte hele første omgang. De så ikke ut til å vise noe respekt for et veletablert og rutinert Tertneslag. Samarbeidet i forsvaret satt, og intensiteten i laget var høy. Med godt forsvarsspill kom også godt angrepsspill, og til pause ledet Glassverket overraskende 16-13. Desverre entret et helt annet innstilt Glassverketlag banen etter pause. Ledelsen ble spist opp i løpet av få minutter, og intensiteten i forsvaret var totalt fraværende. Tertnes gikk ut i et enda mer offensift forsvar, og presset Glassverketjentene så langt ut på banen at angrepsspillet kolapset. Ingen av jentene så ut til å finne igjen tråden, og Tertnes dro sakte men sikkert ifra. Totalkolapsen førte til tap 25-35 i første seriekamp.

Jeanett Kristiansen spilte forøvrig en god kamp for hjemmelaget, og scoret på nesten alt hun foretok seg. Hun endte som toppscorer med 10 mål totalt. Tirsdag venter Byåsen, denne gangen også på hjemmebane.

http://dt.no/sport/totalkollaps-i-andre-omgang-1.7540528