Glassverket til kvartfinale i Junior NM

Skrevet av Glassverket Media

Glassverket tok seg i kveld til kvartfinalen i Junior NM etter en solid kamp mot Stabæk.

Det var gjestene som kom best i gang før lagene fulgte hverandre til første omgang var halvspilt, da begynte Glassverket å feste grepet og gikk til pause med en 15-10 ledelse.  I 2. omgang kom Stabæk best i gang, men var aldri nærmere enn 2 mål, og Glassverket hadde bedre kontroll enn resultatet tilsier.

Kampfakta:
Glassverket – Stabæk (15-10)  22-24

Martine H Sundet, Helene Helmersen, Jeanette Kristiansen 8, Rikke Klausen 4, Mina Gustavsen 2, Veronica Våraker 2, Tiril G Merg 5, Trine Bronsta 2, Nina Patricia Heglund 1, Sofie Helgesen, Marthe Myhrvold, Kristine Paulsen, Emilie T Sandvig, Emilie Sjøgren

Toppscorer Stabæk: Hannah Bredal Oftedahl

zp8497586rq